TOKO LAPO TOBA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Lapo Toba. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 23:24 Het was niet wat ik er van had verwacht. Tip: doe wat meer pindasaus bij de saté. Ik miste de bijzondere en uitgesproken smaken van de Indonesische keuken.
5 jan 2024 om 20:20 Bij het openen van het eten viel meteen een aparte geur op. Alle 4 vonden we het eten totaal niet lekker, na een paar happen hebben we maar brood gemaakt. Ook hadden we voor de bezorger informatie in de opmerkingen gezet, dit werd totaal niet gelezen
31 dec 2023 om 13:46 Ik bestelde dit voor mijn vader die normaal gesproken alles lust en niets weggooit. Hij is bijna 85 en ik ken hem niet anders. Dit keer heeft hij al snel alles weggegooid omdat het volgens hem niet te eten was.
28 dec 2023 om 9:51 Malle bezorger maar voor de rest helemaal tevreden! T smaakte goed! Zoals t hoort :)
10 nov 2023 om 21:17 Rijst tafel besteld voor 75,- Al het eten was koud . Zonde Laatste keer….
6 okt 2023 om 18:24 Het was erg vies. Uitgedroogde rijst en noodles, groente te gaar en waterig, alles smaakte hetzelfde: vies. Slechte kwaliteit ingrediënten. Niet voor herhaling vatbaar. Zonde van het geld.
28 sep 2023 om 20:23 Kippensoep is erg smaakvol en goed gevuld! Spekkoek ook erg goed op smaak. Zeker aan te raden. Vriendelijk personeel!
24 sep 2023 om 10:00 gevraagd om het eten om 1900 uur te bezorgen, je kon er de klok op gelijkzetten! Eten was heerlijk, de boontjes lekker juicy en het vlees erg mals!
16 sep 2023 om 23:02 Het was super lekker.
15 sep 2023 om 19:39 Bezorging was zoals aangegeven en alles goed verpakt. Het eten zelf viel erg tegen. Weinig smaak, waterig, te lang opgewarmd of gekookt. Niet voor herhaling vatbaar.
13 sep 2023 om 20:26 Persoonlijk vond ik alles vrij waterig, en de rendang zat weinig smaak aan terwijl het vlees wel mals was. Het kan toeval zijn dat het vandaag niet naar mijn verwachting was. Zal het zeker nog is proberen.
7 sep 2023 om 7:46 erg snel bezorgd!