TOKO LAPO TOBA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Lapo Toba. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 19:14 Niet te vreten.
5 mei 2024 om 15:57 Beste Toko Lapo Toba, Ik vond mijn bestelde eten echt niet lekker. Ik miste de echte indische toko smaak. Ik kwam vaak bij de Toko Soerabaja bij het Suriname plein in Amsterdam. Hier was een bami of nasi rames echt een smaak feesje. Dit was smaakloos
4 apr 2024 om 21:20 Eten was lekker en op tijd, maar vind in totaal 19euro betalen voor 1 gerecht wel een beetje aan de prijzige kant.
28 mrt 2024 om 21:01 Geen eens een beetje sambal of wat kroepoek ! Alles in een enorme hoeveelheid, zuinig afgemeten, plastic bakjes van 100 gram en de mie is miehoen, niet iets wat je maag vult ! De prijzen ... echter ! Eerste en laatste keer, geen eens.... sambal !!
11 mrt 2024 om 8:19 Heerlijk verse en smaakvolle gerechten!
9 mrt 2024 om 22:42 Snelle en nette levering en het eten was heerlijk
7 mrt 2024 om 19:47 Veel tegen buikspek was gefrituurd en smaakte naar pisang heel jammer maar de rendang was prima en de rijst ook
4 mrt 2024 om 13:22 Het eten was prima .
3 mrt 2024 om 10:10 Vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.
10 feb 2024 om 23:24 Het was niet wat ik er van had verwacht. Tip: doe wat meer pindasaus bij de saté. Ik miste de bijzondere en uitgesproken smaken van de Indonesische keuken.
5 jan 2024 om 20:20 Bij het openen van het eten viel meteen een aparte geur op. Alle 4 vonden we het eten totaal niet lekker, na een paar happen hebben we maar brood gemaakt. Ook hadden we voor de bezorger informatie in de opmerkingen gezet, dit werd totaal niet gelezen
31 dec 2023 om 13:46 Ik bestelde dit voor mijn vader die normaal gesproken alles lust en niets weggooit. Hij is bijna 85 en ik ken hem niet anders. Dit keer heeft hij al snel alles weggegooid omdat het volgens hem niet te eten was.